KONEISTUKSET MONIPUOLISESTI

 LAATU

Yrityksellämme on ISO 9002 mukainen laatujärjestelmä. Meillä on nollatoleranssi laatupoikkeamien suhteen koskien kaikkia asiakkaillemme toimitettavia tuotteita. Laatu käsittää koko yrityksemme toiminnan, ei vain tuotteiden laatua. Ilman koko toiminnan hyvää laatua on mielestämme turha puhua tuotteen laadusta. Koko toiminnan laatu näkyy asiakkaallemme esimerkiksi hyvänä ja nopeana asiakaspalveluna, tuotteiden hyvänä laatuna ja toimitusten oikea-aikaisina toimituksina.

 YMPÄRISTÖ

Pamesor Oy:n tavoitteena on kaikessa toiminnassaan huomioida toimintojensa ympäristövaikutukset ja samalla poistaa tai minimoida ne. Emme toimita ympäristöön mitään sille vahingollista ainetta. Kaikki toiminnasta aiheutuvat jätteet ja ongelmajätteet toimitetaan niiden käsittelyyn soveltuviin jatkokäsittelylaitoksiin. Koneistuksessa syntyvä metallijäte toimitetaan uudelleenkierrätykseen asianmukaiseen vastaanottolaitokseen. Energiankulutusta pyritään jatkuvasti vähentämään omalta osaltamme niiltä osin kuin se on mahdollista.

Koneistamo koneistettuja osia

PAMESOR OY
Kiertokatu 7
24280 SALO
FINLAND
Puhelin +358-2-7335590
Fax +358-2-7335591
E-Mail pamesor@pamesor.fi
Internet www.pamesor.fi
Alv rek.
Y-tunnus 1518166-8
Krnro 755.284
Kotipaikka SALO
Pamesor Oy Tilauskoneistamo Koneistamo Konepaja Alihankinta Salo sorvaus cnc-sorvaus koneistus cnc-koneistus hionta kovasorvaus jyrsintä cnc-jyrsintä kierteytys hitsaus centerless centerless-hionta centerlesshionta karkaistut osat kokoonpano suunnittelu booriuritus booriurat kiilauritus kiilaurat sahaus Salo Turku Kaarina Raisio Marttila Paimio Somero Forssa Kyrö Loimaa Lohja Karjaa Tammisaari Hanko Kemiö Parainen Hämeenlinna Helsinki Vantaa Espoo Tampere Lahti Riihimäki Hyvinkää Karkkila Kerava Järvenpää Pori Köyliö Säkylä Eura Rauma Varsinais-Suomi Suomi